Fantastiska upplevelser i Stockholms skärgård

– Golf –

Golf i Stockholms skärgård: En komplett upplevelse i naturskön miljö

 

Är du ute efter en golfupplevelse i vackra Stockholms skärgård? Vi på Horsfjärdens Vandrarhem erbjuder flertalet olika alternativ. Som granne till ett flertal golfklubbar kan ni kombinera golf och avkoppling i en härlig och harmonisk miljö

Närmast ligger HaningeStrands GK. Med sitt läge i en anrik och lantlig omgivning blir det både roligt och avslappnande att ta sig igenom de båda 18-hålsbanorna. Tack vare golfklubbens två banor, Haningestrand och Husby, får alla spelare en omväxlande miljö. Kombinationen av skogs- och parkbanor erbjuder därmed något för alla, oavsett nivå eller tidigare erfarenhet.

Vill ni sätta en extra guldkant på golfandet? Då finns vackra Haninge GK bara ett stenkast bort, med rika golfupplevelser i slottsmiljö intill Årsta Slott. Förra året startade de även en renovering på sina 27 hål för att ge sina spelare ännu bättre variation.

Fors GK erbjuder golf i lantlig miljö. Golfbanan har Pay and Play så inget medlemskap behövs. Den är belägen smidigt längs väg 73, avfart Fors Trafikplats.

Vi har samarbete med samtliga 4 golfbanor som finns inom en radie på 5 min med bil. Gångavstånd till HaningeStrand GK o Haninge GK samt ca 5 min med bil till Fors GK och Husby (HaningeStrands 2:a bana)

Få 10% rabatt på ert boende

Oavsett vilken av golfklubbarna ni väljer kan vi lova en golfupplevelse utöver det vanliga. Efter spelrundan väntar våra härliga uteplatser, som med utsikt över golfbanorna och Årsta Säteri välkomnar till en stunds vila. Dessutom får ni som bokar en golfvistelse 10% rabatt på boendet.

Change language