Konferera i skärgårdsmiljö
– naturnära boende hos
Horsfjärdens Vandrarhem

Horsfjärdens Vandrarhem är en skärgårdsnära plats för konferens i Haninge,
kickoff, familjeträffar, föreningsaktiviteter och mycket, mycket mer.

Byt miljö – boka nästa konferens i Stockholms skärgård

Visst blir väl allt lite härligare när man vistas i fina miljöer? Vi är övertygade om att naturen har en lugnande effekt på oss människor, att den hjälper oss stänga ute stadsbruset och i stället vara lite mer här och nu. Konferenser och andra professionella sammankomster, som annars kan bli lite stela, gör sig därför jättebra här bland skog, hav och skärgårdsöar. Gå igenom allt som varit, prata om det som ska bli och bygg sammanhållning i en prestigelös miljö där alla kan slappna av och samla energi.

En unik plats för teambuilding, kickoff & naturupplevelser

Vi tar emot företag, organisationer och föreningar som vill bygga lagkänsla, fira en triumf eller bara se något annat för en stund. Eftersom faciliteterna erbjuder konferensrum, Wi-Fi och kök, och det i omgivningen finns bland annat golfbanor, vandringsleder och en fotbollsplan, så kan ni sy ihop en eller flera minnesvärda dagar till såväl små som stora grupper.

Utsikt över skärgården på Horsfjärdens vandrarhem
Horsfjärdens stora altan med bord och stolar

Bastubad och minnesvärda sommarkvällar – för hela gänget!

Varför arrangera en konferens i Stockholms skärgård? Eller närmare bestämt, varför arrangera en konferens i Haninge? Vi kan naturligtvis komma på flera jättebra skäl. Förutom de grönskande miljöerna finns bastu, möjlighet till utflykter och en stor altan med en grill. Tänk vilka sommarkvällar, va? Här upplever ni teambuilding när den är som bäst. Prestigelös och till doften av grillat. Gott om utrymme för hela gänget.

Horsfjärdens brygga i morgonljus

Återhämta dig i Haninges skärgårdsidyll

Horsfjärdens Vandringshem är förstås mer än en plats för kickoff och teambuilding, vi är också en reträtt för dig som bara vill bort från stadspulsen. Det händer att gäster bor hos oss och jobbar inne i stan. De säger att de trivs här, bland kobbar, skär och höga tallar, och att de uppskattar möjligheten att hämta andan efter hektiska jobbdagar. Det gör oss väldigt glada, för det är precis så vi vill att våra gäster ska känna.

Horsfjärdens allrum med tv och soffor

Boka boende vid havet för grupper & större sällskap

Dra ihop kompisgänget eller ledningsgruppen, slå er till ro, och gör lite vad ni vill. För det behöver inte vara mer avancerat än så, om ni inte vill annat förstås. Vi hjälper till att sy ihop vistelsen och tipsar gärna om närliggande besöksmål om ni söker något uppstyrt, men det går förstås precis lika bra att bara dyka upp och upptäcka allt när ni vill och känner för det.

Familjeträff hos Horsfjärdens Vandrarhem

När släkten ska samlas är det inte alltid det finns rum för alla. Behöver ni plats att umgås, någonstans att övernatta och samtidigt ha nära till naturen så kan ni komma till oss för en härlig sammankomst. Här har ni tillgång till ett rymligt kök, många sittplatser och rum för flera personer. Dessutom, om ni vill lägga mer tid på aktiviteter och mindre tid på matlagning så finns möjligheten att beställa catering.

Sporta, upptäck eller bara strosa omkring mitt i Stockholms skärgård.

Hyr föreningslokal i Stockholm
– specialrabatt för idrottsföreningar

Söker er idrottsförening efter en lämplig lokal? Kom till oss och håll era träffar eller event. Här får ni tillgång till ett stort gemensamt kök som är fullt utrustat för att kunna tillaga en riktig brakmåltid, men vi har också kontakt med ett cateringföretag som ni kan beställa maten från.

Med vårt läge, både nära Stockholm och naturen, kan vi vara samlingspunkten för allt från orienteringar till träningsaktiviteter och andra föreningsevenemang. Kontakta oss så berättar vi mer! Förresten – alla föreningar får 10% rabatt på boendet.

Horsfjärdens stora kök med bord och stolar
Utsikt över närliggande golfbana

Besöksmål i och omkring Horsfjärden

Årsta Säteri, Årsta slott, en jakskyttebana, historiska lämningar, Tyresta Nationalpark, Österhaninge kyrka och Nynäshamn. Det finns massor att upptäcka alldeles i närheten av oss. På ungefär 20 minuters bilresa tar du dig till vackra Nynäshamn, och på gångavstånd ligger både Årsta säteri och Årsta slott. Gillar ni att se er omkring så kommer ni inte bli besvikna på våra grannar.

Cykling, golf, bad & vandringsturer

Vill ni kombinera arbete med sportiga aktiviteter? Precis intill knuten finns möjlighet till golf, cykling, bad och vandring, ja, till och med fotboll. Det är med andra ord svårt att bli rastlös. Vill ni så kan ni faktiskt sporta mest hela tiden.

Sätt ihop din konferens i Haninge eller boka boende hos oss på Horsfjärdens Vandrarhem

Ni gör det enklast genom att kontakta oss direkt via mejl eller telefon.

Change language