Vår historia och om verksamheten

Om Horsfjärdens Vandrarhem

Jag som driver Horsfjärdens Vandrarhem heter Jennie Ter-Borch. Här kan du läsa mer om vandrarhemmets historia och vad du kan förvänta dig av en vistelse.

Så började vår historia

Horsfjärdens Vandrarhem startades år 1997/98 av min mor, Eva Ter-Borch, verksamheten hette då Horsfjärdens Country Home. Sedan några år tillbaka driver jag, Jennie Ter-Borch, vandrarhemmet.

Jag valde ganska snabbt att byta namn på vandrarhemmet till just Horsfjärdens Vandrarhem. Det var helt enkelt lättare för gäster att hitta oss via ex. Google. Under sommaren 2017 togs även en ny logga fram med målet att förmedla känslan av ett lantligt boende i lugn miljö med närhet till skogen och havet.

Ett vandrarhem med hotellkänsla

Under åren har vi anpassat rummen för att skapa ett vandrarhem med hotellkänsla, för en härlig vistelse med skön sömn. Min mor startade med våningssängar och flerbäddsrum, men märkte snart att det fanns efterfrågan på privata rum och högre komfort. Vi lyssnade på våra gästers önskemål och möblerade därför om till sköna resårsängar och färre bäddar.

Som följd har vi nu dubbelrum som vårt största rum, med två sängar.  Den största andelen av våra gäster kommer från företag och övernattar borta mycket med arbete på annan ort. Det är extra viktigt för dem att känna att de får komma ”hem”. Även par, familjer och olika grupper ska självklart också känna sig som hemma här.

Varmt välkommen!

Det personliga och unika mötet

Vårt mål varje dag är att tillgodose våra gästers alla önskemål. Det gör vi genom att lägga stor vikt vid det personliga och unika mötet. Vi vill tillhandahålla ett trivsamt boende med vacker natur inpå knuten – där gästerna kan koppla av och trivas. Huvudfokus ligger på kvalitet, komfort och, kanske viktigast av allt, att det är rent och städat. Vi ansvarar alltid för städning av toalett och dusch.

Hög komfort på rummen

Våra komfortabla sängar, med tillhörande täcken och kuddar, är noga utvalda för bästa kvalitet och komfort. Rummen har generösa ytor som är utrustade med upp till två sängar, samt skrivbord. Rummen har därmed gott om plats för medhavd packning och skrivbordet passar utmärkt för laptopen. Gästerna kan koppla upp sig till Wi-Fi utan kostnad.

Läs mer om vårt huvudhus samt stugorna genom att klicka dig vidare på knapparna nedan.

Recension från Google!

Vill man bo lyxigt, nära naturen och lite billigt så är denna plats perfekt. Rymliga rum, fräscha lokaler och stor gemensamt kök/allrum. Gått om parkering. Rullstols anpassad. Trevlig dam som visade runt mig. Mycket info och trevlig. Ett perfekt exempel på bra kund bemötande.
REKOMMENDERAR STARKT!!

42

bäddar fördelat på 6 hus

5

stugor

30

minuter till Stockholms City

Faciliteter och valmöjligheter

Utöver huvudhuset finns fem stugor som går att boka. Både huvudhuset och stugorna är fullt utrustade med kök, allrum, dusch, toalett och trådlöst internet. Totalt finns 42 bäddar fördelat på 6 hus.

Lakan: Det går bra att hyra sängkläder eller ta med egna.

Handdukar: Ingår i kostnaden.

Städning: Vill ni slippa städningen går det bra mot kostnad för detta. Vandrarhemmet ansvarar för städning av toaletter och duschar.

Mat: Fullutrustade kök i både stugor och huvudbyggnad. Här finns också en stor uteplats med grill. Nära till lokala restauranger året runt.

Bastu: Finns i huvudhuset.

Parkering: Fri parkering för alla våra gäster.

Känn dig som hemma hos oss efter en lång arbetsdag eller på semestern i en lugn miljö. Koppla av i bastun när kylan ligger på, eller med en kall dryck ute på vår stora terrass om sommarkvällarna. Grillen står framme året runt.

Horsfjärdens stora kök med bord och stolar
Change language