Naturnära stugor i
Stockholms skärgård

Våra fullt utrustade stugor passar för både familjen, företaget och föreningen.
Slå dig till ro på en plats där din trivsel står i fokus.

STUGA STOCKHOLM

Unika stugor för upplevelser i närheten av Stockholm

Dags att hyra stuga i Stockholm? Nu råkar vi i och för sig ligga strax utanför det många tänker på som Stockholm, men det är också det som är tjusningen med Horsfjärdens vandrarhem. Våra stugor ligger i Stockholms skärgård. Med hav och natur inpå knuten. Här, bland kobbar och skär kan företaget, familjen eller föreningen konferera, göra utflykter, spela golf eller bara njuta av de mulliga miljöerna.

De fem stugorna byggdes mellan 2012-2014 med fina stenlagda uteplatser och rymmer både kök/allrum och dusch/toalett. Stugorna har gemensamt att de ligger i direkt anslutning till vår huvudbyggnad som var starten till vandrarhemmet år 1997/98. Planritningen för stugorna däremot, den skiljer sig åt, men det ser vi som en fördel. Det gör nämligen att vi kan skräddarsy ett boendepaket för dig och ditt eventuella sällskap, vare sig ni är ett helt gäng eller om du kommer ensam. Med oss är det enkelt att hyra stuga i Stockholm (Haninge).

Titta på videon för att se hur stugorna ser ut.

Hyra stuga i Stockholm – mitt i skärgårdens hjärta

Har du sett videon? Den ger en bra inblick i hur det ser ut i våra stugor. Men för att göra det ännu tydligare så ska vi nu gå igenom hur de är disponerade.

Alla stugor

Fullt utrustat kök och trådlöst internet. Uteplatserna är försedda med bord, stolar och naturligtvis en kolgrill för sena, härliga sommarkvällar.

Horsfjärdens Vandrarhems stugor

Skapa en minnesvärd upplevelse – boka en naturnära stuga i Stockholms utkant!

Förutom att stugorna har kök och internet så har de gemensamt att de ligger på en plats som erbjuder något för alla. Gillar du fysiska aktiviteter? Roa dig med golfrundor, andra bollsporter eller långa promenader. Gillar du lugn och ro? Strosa omkring eller slå dig ner varstans. Miljöerna häromkring erbjuder gott om platser där du får vara för dig själv utan något som helst stadsbrus i bakgrunden.

Vill du veta mer?

Change language