Fantastisk recension från gäst :-)

horsfjarden_jennie 7 oktober 2020

Mycket hög kvalité på boendet, rent, snyggt och tryggt (renligheten på toppnivå som verkligen märks gör att Covid-19 hålls borta). Det faktum att jag tillhör riskgruppen gjorde detta extra viktigt. (Kanonskön säng dessutom!) Det faktum att de om möjligt hade ännu högre kvalité på bemötandet gjorde inte saken sämre. (Från bokningstillfället hela vägen till jag lämnat stället.) Fick egen stuga trots att jag var ensam bara för att jag var riskgrupp (detta trots att det fanns lediga rum i huvudbyggnaden.) Gav dem helt säkert extraarbete, trots det gjorde de detta på eget initiativ (när de förstod att jag var riskgrupp.) Märk väl, detta gjordes trots att jag accepterat rum i huvudbyggnaden och kommunicerat att jag var medveten om att det fanns andra personer där. Detta egna initiativ utöver det vanliga är något som jag verkligen uppskattade! Som extra plus hände sedan också detta Glömde en mössa på rummet (De visste att jag spela golf på en bana 10-15 minuters bilväg bort.) Vad tror ni hände?! När ronden var klar hade de både skickat MMS med bild på mössan och levererat mössan till banan. Vad säjer man?! HÖSTA BETYG RAKT IGENOM! (Snacka om att verkligen göra det där lille extra.) Återkommer mer än gärna! Detta ställe kan jag helt tryggt ge högsta möjliga rekommendation! Tro mig: Ni blir inte besvikna!

Mitt svar till gästen:
Tack fina Morgan, blir rörd när jag läser din recension av mitt Vandrarhem och vår service. Jag älskar det jag gör och genom dig fick jag uppleva det ur ett annat perspektiv.
Ta hand om dig och varmt välkommen igen när det beger sig 😊
Mvh, Jennie – Horsfjärdens Vandrarhem 🏡🛌

Change language